Wij zijn VCO.

“Het is onze kracht is dat docenten scholen kennen en herkennen op basis van identiteit.”

Onze toegevoegde waarde.

De arbeidsmarkt veranderd, docenten worden schaarser en bijna wekelijks worden wij in allerlei media geconfronteerd met docententekorten, klassen die worden opgesplitst of in het ergste geval; klassen die naar huis gestuurd worden. Wij kunnen dit probleem helaas niet verhelpen, wel kunnen wij ervoor zorgen dat docenten en scholen op een makkelijkere manier met elkaar in contact komen.

 

In de tegenwoordige tijd is het normaal dat een docent met een christelijke achtergrond zijn nieuwe baan vindt via het internet. Trefwoorden die in zoekmachines worden ingevoerd zijn ‘vacatures christelijk onderwijs’ dit geeft de behoeften weer van de docent. Vacatures Christelijk Onderwijs is niet plaats of moment gebonden. Onze kracht is dat docenten scholen kennen en herkennen op basis van identiteit. Scholen kunnen hun vacatures op deze website plaatsen, zodat de docenten in één klik een overzicht hebben van welke vacatures er worden aangeboden in zijn/haar vakgebied en in zijn/haar regio.

 

Vacatures Christelijk Onderwijs kiest er bewust voor om alleen met scholen samen te werken en niet met uitzendbureaus of detacheringsorganisaties.

VCoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sdfsfgdsfd fghfhg fhgfhy fghgfh hjfgfgdjh jhfkldhajkjhdf jkhfdkjhakjfh jkfdhaskjfhdk

 • “Een vriendin attendeerde mij op Vacatures Christelijk Onderwijs.

  Ik kwam een leuke vacature tegen, heb gesolliciteerd en vervolgens kreeg ik de baan! Ik ben jullie zeer dankbaar!”

   

  Loes Vergunst-Opschoor, docente Engels

 • “Omdat wij qua identiteit specifiek op zoek zijn naar christelijke docenten, kiezen wij ervoor om hier onze vacatures te publiceren. Voor ons een ideaal kanaal om aan vakbekwame docenten te komen.”

   

  Erik Olislagers, directeur de Passie Rotterdam.

 • “Via Vacatures Christelijk Onderwijs heb ik een baan gevonden op 25 minuten van mijn huis, bij een school die ik zelf niet kende.”

   

  Roel Braanker, docent Wiskunde

 • “Nog nooit zo gemakkelijk een baan gevonden in de categorie scholen waar ik zocht, ideaal!”

   

  Steven Meijer, docent Techniek

Wat wij doen.
 • Voor docenten.

  Vacatures Christelijk Onderwijs zorgt ervoor dat zoekende docenten op één centrale website hun nieuwe baan weten te vinden.

  Meld u hier aan voor de nieuwste vacatures!

   

  [email protected]

 • Voor scholen.

  Vacatures Christelijk Onderwijs zorgt ervoor dat scholen in een tijd van krapte, gemakkelijker aan lesbevoegde docenten komen.

  Meld hier uw nieuwste vacatures aan!

   

  [email protected]